Γραμμή παραγωγής καρυδιών

Από τα μέσα του 2021 έχουμε στην διάθεσή μας τη γραμμή παραγωγής ψίχας καρυδιού της γαλλικής εταιρίας AMB Rousset, κορυφαίας τεχνολογίας και τεχνογνωσίας εταιρία στην επεξεργασία του καρυδιού.

Το σπάσιμο των καρυδιών ήταν πάντα μια χειροκίνητη διαδικασία. Μια μηχανή ρωγμών δεν μας σώζει εντελώς, αλλά κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για εμάς. Όλα όσα είναι σημαντικά για το σπάσιμο των καρυδιών χειροκίνητα, είναι επίσης σημαντικά για το μηχανικό σπάσιμο.

Τα καρύδια πρέπει να είναι καθαρά και καλά στεγνά.

Ανάλογα την ποικιλία του καρυδιού η ψίχα μπορεί να βγαίνε ευκολότερα ή δυσκολότερα από το κέλυφος, είτε τα σπάζουμε με το χέρι είτε με το μηχάνημα. Το μηχάνημα σπάει μεν όλα τα καρύδια αλλά δεν μπορεί να διαχωρίσει σε όλες τις ποικιλίες τους πυρήνες από το κέλυφος το ίδιο καλά.

Έχετε απορίες; Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6988 278389 ή στείλτε μας email στο info@ioulos.gr