Η διατροφική αξία των Ελληνικών καρυδιών - Η Ελληνική υπερτροφή
ανά 100 gr | % GDA ανα 100 gr | % GDA ανα μερίδα ~30 gr | ||
---|---|---|---|---|
Θρεπτικά συστατικά | Θερμίδες (Kj/kcal) | 2717Kj/647Kcal | 21,80% | 3,30% |
Ανάλυση λίπους | Λιπαρά (g) | 64,1 | 91,50% | 27,50% |
κορεσμένα (g) | 5,2 | 26,00% | 7,80% | |
μονοακόρεστα (g) | 10,6 | |||
πολυακόρεστα (g) | 48,3 | |||
Θρεπτικά συστατικά | Υδατάνθρακες (g) | 13,5 | 5,00% | 1,50% |
σάκχαρα (g) | 3 | 3,30% | 1,00% | |
Εδώδιμες ίνες (g | 7 | 28,00% | 8,40% | |
Πρωτεΐνη (g) | 14,5 | 29,00% | 8,70% | |
Αλάτι (g) | <0,1 | 0,00% | 0,00% |